Meulen Bouwbedrijf B.V.

Werkzaamheden

Meulen bouwbedrijf is uw aannemer op het gebied van verbouwen, renoveren, aanbouwen en onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Bouwen en ontzorgen van A tot Z is waar wij sterk in zijn. Of het nu gaat om kozijn reparatie, een aanbouw aan uw woning, het verbouwen van een keuken of de complete renovatie van een huis, we begeleiden u graag van begin tot eind! Zowel voor een particuliere als zakelijke klus staan we voor u klaar en luisteren graag naar uw wensen. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service. Op basis van onze expertise en jarenlange ervaring zetten we uw wensen om in het beste eindresultaat.

Verbouwen

Verbouwplannen? Meulen Bouwbedrijf is de specialist in regio Weert op het gebied van verbouwingen aan uw complete woning. Van badkamer tot keuken en van vloeren tot stucwerk, u bent bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen, verbouwen en ontzorgen. Meulen Bouwbedrijf, uw aannemer in Weert! 
Meer over Verbouwen

Renoveren

Wilt u uw woning renoveren? Kan uw huis wel een opknapbeurt gebruiken? Meulen Bouwbedrijf voeren de renovatie graag voor uw uit.

Heeft u specifieke vragen rondom het renoveren van een woning of bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Meulen Bouwbedrijf, uw aannemer in Weert! 
Meer over Renoveren

Aanbouw

Op zoek naar een aannemer in Weert die uw aanbouw kan realiseren? Meulen Bouwbedrijf is het bouwbedrijf die de aanbouw aan huis kan verwezenlijken. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen op het gebied van de uitbouw van de woning. Meulen Bouwbedrijf, uw aannemer in Weert! 
Meer over Aanbouw

Onderhoud

We verzorgen onderhoud aan uw bedrijfspand of woning. Het repareren van kozijnen, hang- en sluitwerk vervangen, repareren of vernieuwen van tegelwerk en het vervangen van boeiboorden behoren tot onze specialismen.

Meulen Bouwbedrijf is de partner voor het onderhouden van uw bedrijfspand en/of woning!
Meer over Onderhoud