Meulen Bouwbedrijf B.V.

Verbouwen

Verbouwplannen? Meulen Bouwbedrijf is de specialist in regio Weert op het gebied van verbouwingen aan uw complete woning. Van badkamer tot keuken en van vloeren tot stucwerk, u bent bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen, verbouwen en ontzorgen. Meulen Bouwbedrijf, uw aannemer in Weert! 

Direct contact opnemen?

Van woning verbouwen...

Wilt u uw woning opknappen? Kan uw woonkamer wel een opknapbeurt gebruiken? Meulen Bouwbedrijf is uw aannemer voor de verbouwing van uw huis! Ook voor het verbouwen van een boerderij of bedrijfspand kunt u bij ons terecht!

Verbouwen bedrijfspand
Naast het verbouwen van woningen is Meulen Bouwbedrijf ook uw partner in regio Weert voor verbouwingen aan bedrijfspanden. Wilt u bijvoorbeeld meerdere ruimtes binnen uw bedrijfspand maken? Wij helpen u graag met de verbouwing van uw bedrijfspand!

Weten wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Deel uw wensen met ons!

...tot badkamer verbouwen...

Niet uw hele woning, maar alleen de badkamer laten verbouwen? Onze specialisten staan graag voor u klaar om uw oude badkamer weer een frisse look te geven. We verzorgen onder andere het stucwerk en de vloeren en creëren een ruimte waar u weer heerlijk kunt ontspannen!

Wij helpen u graag aan uw droom badkamer!

...en keuken verbouwen

Denkt u aan het verbouwen van uw keuken? Ook dan zijn we uw specialist! Deel uw wensen met ons en uw droomkeuken wordt werkelijkheid.

Direct en persoonlijk contact zien wij als een vereiste om te komen tot het beste resultaat. En alleen het beste resultaat is hetgeen wat telt. Bel ons gerust!

Meulen Bouwbedrijf is de partner voor keuken verbouwingen in regio Weert!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!